Nota Kimothoi© Nότα Κυμοθόη

Nota Kimothoi© Nότα Κυμοθόη
Νότα Κυμοθόη, απόσπασμα από Ποίησή μου με τον τίτλο "Ερατώ" "Παίξε ω Μούσα Ερατώ την άρπα την ανθρώπινη αυτήν οπού αγγίζει τις καρδιές των άκαρδων ανθρώπων που είπαν λόγια ερωτικά και λόγια της αγάπης"/Art Nota Kymothoe© Nότα Κυμοθόη

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Στη ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟ ο ΓΑΜΟΣ Giota Stratos και Omar Isaac Asensio

εικόνα:φωτογραφία της Νότας Κυμοθόη
Στη ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟ ο ΓΑΜΟΣ Giota Stratos και Omar Isaac Asensio
ΓΡΑΦΕΙ Η ΝΟΤΑ ΚΥΜΟΘΟΗ

Στο ομορφότερο νησί των Κυκλάδων!!!
Στην μικρή Κυκλαδόνησο Φολέγανδρο, που ξεπετάγεται μέσα από το Αιγαίο σαν ράχη δελφινιού, διάλεξαν να μοιράσουν τη μεγάλη τους χαρά, μαζί μας, δυο υπέροχα πλάσματα, δυο άνθρωποι ερωτευμένοι πολλά χρόνια, η Ελληνίδα Γιώτα Στράτου(ζει και εργάζεται στην Αμερική) και ο Αμερικάνος από τη Νικαράγουα, Omar Isaac Asensio (ζει και εργάζεται στην Αμερική)!!!

εικόνα:φωτογραφία της Νότας Κυμοθόη
Δύο υπέροχοι άνθρωποι, επιστήμονες αλλά τόσο απλοί και πλημμυρισμένοι αγάπη για όλο τον κόσμο, ένωσαν τη ζωή τους με τα δεσμά και τις ευχές του ιερέα στην Παναγιά της Φολεγάνδρου.
Ανηφόρισε ο κόσμος έως εκεί το όμορφο δειλινό, με το ηλιοβασίλεμα να κλέβει παραστάσεις και το ωραίο αιγαιοπελαγίτικο τοπίο ολόγυρα να μαγεύει τις αισθήσεις!..
εικόνα:φωτογραφία της Νότας Κυμοθόη
Οι ωραίες οικογένειες εκατέρωθεν καθώς και οι καλεσμένοι που πλαισιώσαμε τη μεγάλη τους χαρά συνοδεύσαμε την όμορφή μας νύφη και τον εξαίρετο γαμπρό μας στην πιο όμορφη ημέρα της ζωής τους και με τις ευχές μας να είναι πάντα χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι!..
εικόνα:φωτογραφία της Νότας Κυμοθόη
Ας γίνει αυτή η όμορφη ημέρα το ωραιότερο λιμάνι της ζωής τους και η Παναγιά της Φολεγάνδρου να τους προστατεύει πάντα!!!
εικόνα:φωτογραφία της Νότας Κυμοθόη

Ας έχουν τον ήλιο της Ελλάδας πάντα μέσα στην καρδιά τους και φωτοδότη σε όλες τις στιγμές της ζωής τους!!!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ και οι οικογένειές τους μαζί κι εμείς οι συγγενείς τους χαρούμενοι μαζί τους!!!
Η γαμήλια δεξίωση που ακολούθησε στο ξενοδοχείο Anemi στο Καραβοστάσι, ήταν το ωραίο και πανηγυρικό φινάλε της βραδιάς 5/9/2015!!! Άφθονο αλκοόλ, ο μπουφές με τα πλούσια κι εκλεκτά φαγητά του γέμιζε συνέχεια, όσο για τα γλυκά και το ποτό μέχρι πρωϊας καθώς και ο χορός που έκανε τους καλεσμένους να ξεφαντώσουν σε ρυθμούς κυρίως saba και νησιώτικα.
Με φως και αγάπη
Νότα Κυμοθόη© Nota Kimothoi


© Nότα Κυμοθόη 

Δεν υπάρχουν σχόλια: