Nota Kimothoi© Nότα Κυμοθόη

Nota Kimothoi© Nότα Κυμοθόη
Νότα Κυμοθόη, απόσπασμα από Ποίησή μου με τον τίτλο "Ερατώ" "Παίξε ω Μούσα Ερατώ την άρπα την ανθρώπινη αυτήν οπού αγγίζει τις καρδιές των άκαρδων ανθρώπων που είπαν λόγια ερωτικά και λόγια της αγάπης"/Art Nota Kymothoe© Nότα Κυμοθόη

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Νότα Κυμοθόη: Εικόνες και νέα, από την Ελάτεια

φωτογραφία Νότα Κυμοθόη

Νότα Κυμοθόη
Εικόνες και νέα, από την Ελάτεια
φωτογραφία Νότα Κυμοθόη

Το καλοκαίρι έφερε κόσμο στην περιοχή. Οι άνθρωποι στην Ελάτεια μπορούν να βρουν καλό και καθαρό φαγητό στις ταβέρνες που είναι πολλές και καλές και να έχουν μια ιδιαίτερα όμορφη βραδιά, όταν επιλέξουν ας πούμε την ταβέρνα του Πόντιου, που στεγάζεται στο μαγαζί του Λάζαρου, την παλιά Diana, κοντά στο Γυμνάσιο-Λύκειο της κωμόπολης.
Κάτω από τα δροσερά και καταπράσινα πλατάνια, με το συντριβάνι να προσφέρει επιπλέον δροσιά, αλλά και μια ιδιαίτερη κομψή ομορφιά, χαίρεσαι να κάθεσαι και ν΄απολαμβάνεις το φαγητό σου. 


                                                         φωτογραφία Νότα Κυμοθόη

Στη συνέχεια, το πλησίον club με την πισίνα, θα σας προσφέρει μια πραγματικά αξέχαστη διασκέδαση για τη νύχτα σε ένα πολιτισμένο και μοναδικό περιβάλλον, δίνοντας την εντύπωση πως βρίσκεστε κάπου μακριά κι όχι στην καρδιά της Ρούμελης. Ένα μοναδικό μαγαζί για όλες τις ηλικίες είναι η "Όαση", όπως λέγεται, το μαγαζί που είχε φτιάξει ο Λάζαρος, ένας πράγματι σπουδαίος επιχειρηματίας της περιοχής. Σήμερα ανήκει σε ένα υπέροχο ζευγάρι, το οποίο ξεκίνησε την σχέση του από εκεί και κατέληξε να διαχειρίζεται την επιχείρηση. Από το πρωί μπορούν να κολυμπήσουν οι ντόπιοι αλλά και οι περαστικοί επισκέπτες στην Ελάτεια, ενώ το βράδυ υπάρχουν στην διασκέδαση πολλές εκπλήξεις!!!
                                                         φωτογραφία Νότα Κυμοθόη

Ο χώρος και στις δυο αυτές υπέροχες επιχειρήσεις, προσφέρεται για πολλές κοινωνικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις!
Κι όταν φεύγετε, σας αποχαιρετά ο υπερήφανος Παρνασσός με τη μοναδική του θέα από την περιοχή της Ελάτειας...
                                                         φωτογραφία Νότα Κυμοθόη
Νότα Κυμοθόη
φωτογραφίες και κείμενα Νότα Κυμοθόη/foto and texts Nota Kimothoi/© Νότα Κυμοθόη

© Nότα Κυμοθόη

Δεν υπάρχουν σχόλια: