Nota Kimothoi© Nότα Κυμοθόη

Nota Kimothoi© Nότα Κυμοθόη
Νότα Κυμοθόη, απόσπασμα από Ποίησή μου με τον τίτλο "Ερατώ" "Παίξε ω Μούσα Ερατώ την άρπα την ανθρώπινη αυτήν οπού αγγίζει τις καρδιές των άκαρδων ανθρώπων που είπαν λόγια ερωτικά και λόγια της αγάπης"/Art Nota Kymothoe© Nότα Κυμοθόη

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Νότα Κυμοθόη "Φωτογραφίες από την Ακρόπολη Αθηνών"

                                                                               

Νότα Κυμοθόη "Φωτογραφίες από την Ακρόπολη Αθηνών"Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές .
Πόσα χρόνια γίνεται η αναστύλωση του Παρθενώνος; Πόσα χρόνια θα περάσουν για να δούμε τον υπέροχο και λαμπρό Ναό της Αθηνάς να λαμποκοπά στο Φως; Αυτό είναι μοναδικό φαινόμενο αλλά και ιερό σύμβολο των Ελλήνων. Λευκό και Θαλασσί του ουρανού!!!
Ο γερανός και οι σκαλωσιές από τη δυτική πλευρά και ολόγυρα σκόρπια μάρμαρα, σαν των Ελλήνων τις σκόρπιες καρδιές στα πέρατα της οικουμένης...Από ποιών τις πράξεις άραγε;
Βλέπουμε τα παιδιά μας μέσα από το ιντερνέτ, όπως βλέπουμε μια ωραία εικόνα που μας ευφραίνει την καρδιά...Ελλάδα, χώρα μου, πατρίδα μου...Και τι να πεις; Πως να το πεις; Ας βγει όλη της ιστορίας η αλήθεια στο φως!..Ας δούμε τη δύναμη της φυλής των Ελλήνων όπου γης, ο καιρός είναι εγγύς και θα φανερωθεί!..

© Nότα Κυμοθόη

Δεν υπάρχουν σχόλια: