Nota Kimothoi© Nότα Κυμοθόη

Nota Kimothoi© Nότα Κυμοθόη
Νότα Κυμοθόη, απόσπασμα από Ποίησή μου με τον τίτλο "Ερατώ" "Παίξε ω Μούσα Ερατώ την άρπα την ανθρώπινη αυτήν οπού αγγίζει τις καρδιές των άκαρδων ανθρώπων που είπαν λόγια ερωτικά και λόγια της αγάπης"/Art Nota Kymothoe© Nότα Κυμοθόη

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Νότα Κυμοθόη Έκθεση Ζωγραφικής στην Αθήνα, Ελλάδα


Νότα Κυμοθόη
Έκθεση Ζωγραφικής στην Αθήνα, Ελλάδα

Τα 2 έργα μου είναι με τον τίτλο "κύκλος της ζωής" στην ισόγεια αίθουσα Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές .

και το 1 έργο μου με τον τίτλο "έφηβος" είναι στον ημιόροφο.Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές .

Ο Σύλλογος Εικαστικών Καλλιτεχνών Ελλάδος Ο Απελλής εγκαινίασε στις 2 Ιουνίου μια υπέροχη έκθεση 45 μελών του, με τίτλο "διαρκής αναζήτηση", στην αίθουσα European Centre, Μητροπόλεως 74, Πλάκα, Αθήνα, Ελλάδα.
Η έκθεση απλώνεται στο ισόγειο και στον ημιόροφο, όπου ο επισκέπτης μπορεί να χαρεί μαζί με το δημιουργό του κάθε έργου, να πλουτίσει από ιδέες και να συμμετάσχει με την παρουσία του σε αυτό το εικαστικό δρώμενο.
Συμμετέχω με 3 έργα ζωγραφικής μου, συλλεκτικά, με θέμα εμπνευσμένο από την ίδια τη ζωή και τον άνθρωπο.




Η έκθεση παραμένει ανοιχτή ως τις 25 Ιουνίου 2017 καθημερινά (Τετάρτη έως και Κυριακή) από τις 3 μ.μ. έως τις 10 μ.μ. εκτός από Δευτέρα και Τρίτη.
Θα χαρώ να έρθουν οι φίλοι , φίλες και συγγενείς φιλότεχνοι, τιμώντας με την παρουσία τους την τέχνη, εκφράζοντας την αγάπη τους γι΄ αυτήν και για τους εικαστικούς καλλιτέχνες.
Εύχομαι σε όλους, όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, να έχουν ένα όμορφο καλοκαίρι.
Με φως και αγάπη
Νότα Κυμοθόη μέλος του Σ.Κ.Ε.Τ.Κ.Ε., μέλος του Συλλόγου Εικαστικών Καλλιτεχνών Ελλάδος, μέλος του Ομίλου Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων, μέλος του Εκπολιτιστικού Επιμορφωτικού Συλλόγου Υπαιταίων Οι Αινιάνες

Δεν υπάρχουν σχόλια: