Nota Kimothoi© Nότα Κυμοθόη

Nota Kimothoi© Nότα Κυμοθόη
Νότα Κυμοθόη, απόσπασμα από Ποίησή μου με τον τίτλο "Ερατώ" "Παίξε ω Μούσα Ερατώ την άρπα την ανθρώπινη αυτήν οπού αγγίζει τις καρδιές των άκαρδων ανθρώπων που είπαν λόγια ερωτικά και λόγια της αγάπης"/Art Nota Kymothoe© Nότα Κυμοθόη

Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

ΝΟΤΑ ΚΥΜΟΘΟΗ "ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ 2024" ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ

ΝΟΤΑ ΚΥΜΟΘΟΗ "ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ 2024" ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ

Στον τόμο 2024 της Εγκυκλοπαίδειας Γραμμάτων και Τεχνών Αμφικτυονίας Ελληνισμού, περιλαμβάνεται  στις σελίδες του (312-313) μέρος βιβλιογραφικών κι εργογραφικών στοιχείων  για την Λογοτέχνη και Εικαστικό- Ποιήτρια Νότα Κυμοθόη. Στην σελίδα 313 υπάρχει μέρος από την Ομιλία της "Το Λ των λέξεων και του Λόγου" που έδωσε στο Ε΄ Παγκόσμιο Συνέδριο Αμφικτυονίας Ελληνισμού το 2019 στη Θεσσαλονίκη, που είχε διοργανώσει η Αμφικτυονία Ελληνισμού!

Στην ίδια σελίδα (313) περιλαμβάνονται και δυο εικαστικά έργα της. Είναι δύο συλλεκτικές ελαιογραφίες σε καμβά διαστάσεων (0,80Χ0,60 cm) η κάθε μια από την σειρά εικαστικών έργων της ΑΝΘΟΓΡΑΦΙΕΣ με τον τίτλο "Τριαντάφυλλα". Στον καλαίσθητο και περιποιημένο εκδοτικά αυτόν τόμο, προβάλλονται σύγχρονοι συγγραφείς, Λογοτέχνες και δημιουργοί Καλών Τεχνών της εποχής μας.
Η Νότα Κυμοθόη ευχαριστεί ιδιαίτερα την Αμφικτυονία Ελληνισμού για όλες τις δράσεις της και για την χρήσιμη αυτήν έκδοση της Εγκυκλοπαίδειας Γραμμάτων και Τεχνών 2024! Αυτή η Εγκυκλοπαίδεια  Γραμμάτων και Τεχνών του έτους 2024, όπως και του προηγούμενου έτους 2023, αποτελούν εργαλεία γνώσης για τις σημερινές, αλλά και για τις επερχόμενες γενιές. Είναι χρήσιμες και πρέπει να υπάρχουν στις βιβλιοθήκες Δασκάλων και Καθηγητών όλων των βαθμίδων της Εκπαίδευσης, καθώς και σε σχολικές και Δημόσιες βιβλιοθήκες, αλλά και στις βιβλιοθήκες μαθητών, ερευνητών κι όσων πράγματι ασχολούνται με τα Γράμματα και τις Καλές Τέχνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: