Nota Kimothoi© Nότα Κυμοθόη

Nota Kimothoi© Nότα Κυμοθόη
Νότα Κυμοθόη, απόσπασμα από Ποίησή μου με τον τίτλο "Ερατώ" "Παίξε ω Μούσα Ερατώ την άρπα την ανθρώπινη αυτήν οπού αγγίζει τις καρδιές των άκαρδων ανθρώπων που είπαν λόγια ερωτικά και λόγια της αγάπης"/Art Nota Kymothoe© Nότα Κυμοθόη

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Γράφει η Νότα Κυμοθόη

φωτογραφία από Νότα Κυμοθόη
Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Γράφει η Νότα Κυμοθόη΄

Οι Έλληνες ψήφισαν την αλλαγή στο θώκο της εξουσίας! 
Με ΕΛΠΙΔΑ για να σταματήσει το παλιό παρατράγουδο...της λιτότητας και να πάψουν η Τρόϊκα και τα Μνημόνια να ροκανίζουν τον πλούτο της Ελλάδας.
Δεν άντεχε ο κόσμος να βλέπει πρόσωπα οπού τον πρόδωσαν και είχαν το θράσος να λένε δημοσίως αναλήθειες ακόμα... Άλλαξαν την κυβέρνηση και σταμάτησαν τον δικομματισμό, δίνοντας με την ψήφο τους ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ώστε να σχηματίσει την ΠΡΩΤΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΤΙ-ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!
Οι αριστεροί Ευρωπαίοι που τίμησαν με την παρουσία τους αυτή τη μεγάλη αλλαγή, ελπίζουν πως θ΄ακολουθήσει η Ισπανία αλλά και η Ιταλία, ώστε η Ευρώπη πραγματικά ν΄αλλάξει!.. 
φωτογραφία από Νότα Κυμοθόη
Στα Προπύλαια...όπου, πριν λίγες ημέρες είχα αναρτήσει μια φωτογραφία και σχολίαζα, πως όλα δείχνουν...Κουμουνδούρου. Εδώ, το βράδυ της Κυριακής είναι πλημμυρισμένα κόσμο. Άνθρωποι κάθε ηλικίας, μα περισσότερο ηλικιωμένοι, αφηψώντας την υγρασία της νύχτας ήρθαν για να γιορτάσουν την αλλαγή και να χαμογελάσουν τα χείλη τους...
φωτογραφία από Νότα Κυμοθόη
Πανηγυρίζει ο κόσμος στην πιο κεντρική πλατεία των Αθηνών, εδώ οπού ο παλμός της νεολαίας έκανε το αίμα να βράζει στις φλέβες, εδώ οπού οι μολότωφ έχουν πέσει βροχή, εδώ οπού τα δακρυγόνα έκαναν τα μάτια μας να τσούζουν, τότε οπού είμασταν παιδιά και ξεκινούσαμε τις πορείες...για ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!..

Εδώ λοιπόν ο Αλέξης ο Τσίπρας επέλεξε για να μιλήσει απόψε, αγκαλιάζοντας όλους τους Έλληνες και τονίζοντας αυτά, για τα οποία πήρε ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ!..Μια αλλαγή για να πάψει ο διπολισμός των δύο έως τώρα μεγάλων κομμάτων, τα οποία αποτελούν πλέον παρελθόν. Οι Έλληνες το 2015 ψήφισαν κι έδωσαν με την ψήφο τους, ακριβώς αυτό. ΕΝΑ ΜΉΝΥΜΑ για ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ κι ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ, προσώπων σε κόμματα που έκαναν "τσιφλίκι" τους εις βάρος των Ελλήνων κι έφτασαν να διαγράφουν τους εκπροσώπους οπού ψήφισε ο λαός...
ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΑΛΕΞΗ!

ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ κι ΟΣΟΥΣ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΥΛΗ κι ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: