Nota Kimothoi© Nότα Κυμοθόη

Nota Kimothoi© Nότα Κυμοθόη
Νότα Κυμοθόη, απόσπασμα από Ποίησή μου με τον τίτλο "Ερατώ" "Παίξε ω Μούσα Ερατώ την άρπα την ανθρώπινη αυτήν οπού αγγίζει τις καρδιές των άκαρδων ανθρώπων που είπαν λόγια ερωτικά και λόγια της αγάπης"/Art Nota Kymothoe© Nότα Κυμοθόη

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ και...ΓΡΑΦΕΙ Η ΝΟΤΑ ΚΥΜΟΘΟΗ 2015

φωτογραφία από τον ιστό, ευχαριστώ...

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ και...
ΓΡΑΦΕΙ Η ΝΟΤΑ ΚΥΜΟΘΟΗ 2015

Ο όρκος στο μέρος της καρδιάς ενός νέου άντρα, λέει πολλά...Ένας όρκος τιμής για τους Έλληνες που θέλει να υπηρετήσει τα συμφέροντα της πατρίδας Ελλάδας κι ένας όρκος τιμής και χρέους για εκείνους τους Έλληνες, οπού είναι ξεχασμένοι εκεί στην Καισαριανή!..



Ένας άντρας οπού τιμά τους νεκρούς της χώρας του, για ιερά και όσια ιδανικά, την ημέρα οπού κάποιοι άλλοι...σιωπούν, μια ημέρα οπού 27 Ιανουαρίου, συμπίπτει με μεγάλα ιστορικά γεγονότα.
70 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, από την απελευθέρωση του Άουσβιτσ και 71 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, από τη διακοπή του αποκλεισμού του Λενιγκράντ!

Πόσο αλήθεια δηλητήριο "αντιρωσικής προπαγάνδας" έχει καταπιεί ολόκληρος ο ελληνικός λαός αλλά και οι νέες γενιές στη Γερμανία;

Στο αποκλεισμένο Λένιγκραντ για 900 ημέρες, πάνω από 500.000 άνθρωποι πέθαναν από την πείνα. "Ελεύθεροι πολιορκημένοι" σε μια εποχή οπού μόνον όσοι γνωρίζουν ιστορία κι όσοι είναι από εκείνες τις περιοχές, μπορούν να πουν την αλήθεια!..Η κόκκινη πλατεία, έχει βαφτεί στο αίμα...

Αλλά ο κόσμος μετά τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο, καγκελοφράχτηκε στην Ελλάδα, από σιδερόφραχτες απαγορεύσεις και πολιτικές μονόπλευρων οικονομικών συμφερόντων!..

Το 2015, αποδείχτηκε αλλά και καθημερινά βλέπουμε τις μεγάλες αλλαγές παγκοσμίως στην πολιτική σκηνή αλλά και στην οικονομία.

Η χώρα Ελλάδα περνάει σε μια μεγάλη αλλαγή, η οποία θα είναι η μεγάλη αρχή, για να αλλάξει ρου και η σκέψη των ανθρώπων, αλλά και να εδραιωθεί πράγματι η συναδέλφωση των λαών!


Η στροφή την οποία πήρε ο Β. Πούτιν στις οικονομικές συμφωνίες που σύναψε με την Κίνα, Ινδία και όχι μόνον, καθιερώνοντας το ρούβλι αντί του δολαρίου, ήταν η αρχή για τη συμπεριφορά της Μέρκελ...στους λαούς της Ευρώπης!
Σήμερα ακούμε για τη θέση της Ρωσίας σε σχέση με την Ε.Ε., αλλά και διάφορα σενάρια, για την βοήθεια στην οικονομική κατάσταση της χώρας μας!..
Δεν είναι τυχαίο τίποτα! Η πλούσια χώρα της Ρωσίας μαζί με τις χώρες της Ανατολικής συμφωνίας, σε αυτήν την μεγάλη αλλαγή είναι ισχυρότερες οικονομικά, από τις χώρες της Δυτικής συμφωνίας.

Ο Ομπάμα, απ΄όσο πληροφορηθήκαμε, συγχάρηκε τον Αλέξη Τσίπρα κι έδειξε τις φιλικές διαθέσεις του για την πολιτική οπού θέλει ν΄ακολουθήσει!..

Το θέμα είναι κατά πόσο θα λειτουργήσουν οι αγορές και με ποια πολιτική οι Ευρωπαίοι ηγέτες θα διευθετήσουν τα θέματα όλων των Ευρωπαίων. Όσο για το θέμα της οικονομίας, καιρός είναι να νοικοκυρευτεί η χώρα, γιατί πολύ είχε ξεχαρβαλώσει, για συμφέροντα ελαχίστων...
Η Ελλάδα είναι αρκετά πλούσια για να καταφέρει να σταθεί στα πόδια της με μια σωστή και προγραμματισμένη τακτική πολιτικής συμπεριφοράς που θα οδηγήσει στην πραγματική ανάπτυξη!..
Μέχρι τώρα, η επιρροή της Γερμανίας ευνόησε τους υποστηρικτές της εντός της χώρας Ελλάδας και το σινάφι τους για να ξεπεταχτούν οι "εφοπλιστές", που ξέρει ο κόσμος τι έγινε.
Αλλά και η Βρετανία ασκούσε μια ολόκληρη ζωή επιρροή στο "παλάτι" κι όλους τους αυλοκόλακες που μας προέκυψαν μέσα από τους ευνοούμενους της...Και οι μεν και οι δε, πότισαν "δηλητήρια" αντιρωσικής προπαγάνδας τον ελληνικό λαό με πρώτους διδάξαντες δυστυχώς την ελληνική ορθόδοξη εκκλησία. Ξεχνάει μήπως ο κόσμος των γραμμάτων τον αφορισμό του Νίκου Καζαντζάκη και την απαγόρευση ανάγνωσης των βιβλίων του; Οι διωγμοί στον τόπο ήταν κι από την ορθοδοξία κι από την πολιτική εξουσία, μέσα στην οποία ετρέφοντο οι προπαγάνδες και τα δηλητήρια όλων!

Τόσοι όρκοι λοιπόν στο ΘΕΟ, από τους προστατευόμενους της Ορθοδόξου εκκλησίας στην ΕΛλάδα, έφεραν την Ελλάδα και τους ΈΛληνες σε χίλια μύρια προβλήματα, εξορίζοντας τα παιδιά της, τουφεκίζοντας τα παιδιά της στον τοίχο, κρεμασμένα στα μνήματα της Κύπρου, φτωχοί κι άστεγοι μέσα στους δρόμους της Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Πάτρας και εμπορικοί δρόμοι άδειοι με μαγαζιά κλειστά!

Ας αφήσουν λοιπόν οι συμπατριώτες μας τη γρίνια, την τακτική της υπόγειας καταστροφής και τα σενάρια διαπλοκής και κακοφορμισμένης ατμόσφαιρας. Ας πάψουν να τρομοκρατούν τον κόσμο. Κουράστηκαν οι άνθρωποι από φοβίες και "προφητείες" καταστροφής. 
Όσο για τους Μητροπολίτες που τοποθετούν τους Έλληνες σε "κουτάκια" θα πρέπει να ντρέπονται. Διότι ο ΘΕΟΣ που υπηρετούν, δεν έκανε διακρίσεις σε "εθνικούς" και μη στην εποχή του. Κι αυτοί, ενώ καλοπερνάνε μέσα στην ΚΟΣΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑ με τα λεφτά ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, κατηγορούν κι από πάνω!
ΑΙΣΧΟΣ!..

Ας δούμε θετικά τις αλλαγές κι ας συγχαρούμε έστω για τα πρώτα αυτά δείγματα, που είδαμε έως σήμερα!
Με το χέρι στο μέρος της καρδιάς κι όχι μεγάλους σταυρούς, μετάνοιες, όρκους σε ευαγγέλια και μεγάλα-κούφια λόγια...
Ένας νέος άντρας με το σχήμα της κυβέρνησής του, οπού με πολύ σκέψη επέλεξε, έχει διάθεση να εργαστεί για το καλό της χώρας!..Αλλά κι ολοκλήρου της Ε.Ε., γιατί και άλλες χώρες υποφέρουν...




Δεν υπάρχουν σχόλια: